pöh. Kamerasta loppu akku niin asukuvat jäi sinne, ei nyt jaksa ladata kun on kauheesti kaikkee muuta. kouluhommia yök! Sain tänään vihdoin raahauduttua kouluunkin, migreeni ei vaivannu enää niin pahasti. Koulussa edistyin yllättävän hyvin, sain tehtyä sekä harjotuskorsetin, että lopullisen korsetin aika pitkälle. Enää vähän luitten pujottelua, koristelujen ja hörhelöjen ompelua ja helman/mekon tekeminen. Oon saanut tänään paljon muutakin aikaseksi; tein superhyvää ruokaa, tiskailin, siivoilinkin vähän, leikkasin otsatukkaa ja nyt väkertelen koruja. Oon saanut kaks uutta jälleenmyyjää, joille pitäis toimittaa korusatsi. Lisäks pitäis tehdä miialle synttärilahja ja ommella myyjäisiin vaikka mitä.

Tiedoks vaan: tää tytsy suuntaa huomenna koko päiväks tampereelle! Mennään koulun kanssa ideaparkkiin aivomyrsky tapahtumaan. En oikeestaan itekään tarkalleen tiedä mikä juttu tää nyt oikeen on (koulussa ei oikein informaatio pelaa!), mutta liittyy jotenkin siihen että meitä kannustettais yrittäjiks (lol hei mä oon jo!) tai jotain. Jotain workshoppeja, extreme duudsonit.. ja 1,5 tunnin shoppailutauko! rahatilanne ei oo mikään parhain, mutta aattelin käydä kurkkaamassa ainakin ginassa näitä juttuja:

 

Avoselkänen body ois huippu kesäksi, esim reilille shortsien kera. Ja toi mekko, malli vaan sykähdyttää ihan hirveesti! Näiden lisäksi aattelin kurkistaa mahdollisimman monen kaupan aletangot, jos niitä löytyy.

Nyt ei tällä hetkellä muuta, kuin että uus korusatsi myyntiin. Tällä kertaa ois tarjolla tipukorviksia:

kuva011.jpg

Näitä löytyy mustia, valkoisia ja liiloja. Tipun koko on noin 1cm, eli nämä ovat aika pieniä, mutta hurjan söpöjä! korviskoukut on nikkelivapaita. Tipujenkin hinta on 3e/pari, ja useamman parin saa halvemmalla. Postikulut 0,85 lisätään loppusummaan. Korviksia voi maksaa tilisiirrolla tai lähettää rahat postitse. Näiden seuraksi voi edelleen tilata noita nappikorviksia, jos joku ei ole vielä kerennyt omiaan tilaamaan. Siitä siis, söpöskät keväiset tiput korviin!

1747063.jpg