Böh! en ookkaan taas moneen päivään päässyt kirjottelemaan kunnon juttua tänne. Eikä tääkään juttu ihan parhaimmasta päästä tule olemaan, mut koska te lukijat ootte kivoja niin tykkäätte tästäkin! Hope so :p

1238847406_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1238847436_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1238847447_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1238847461_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen tosiaan oltiin siellä Aivomyrskyssä, ideaparkissa. Saatiin tollaset hirveet, järkyttävän isot, huomion neon vihreet ideapark mainoskassit sekä tietenkin hienoa passi kaulaan jolla päästiin tapahtumiin sisälle. Päivä meni aikalailla niin, että ensin kuunneltiin hassuntyperiä monkey business jätkiä, sitten vähän toivo sukarin hölötyksiä, ja tietenkin marco mäkisen saarna aiheesta "lama on mahdollisuus". Seuraavaksi siirryttiin piipoo teatterin tiloihin kuuntelemaan CTRL:in timothyn ja kolmen vila-yrittäjän suvin höpötyksiä. Sitten vähän leikittiin, naurettiin ja sitten shoppailtiin ja syötiin. Lopuksi meille kävi duudsonien jarno puhumassa yrittämisestä ja heidän tarinastaan. Siinähän tuo. Joissain väleissä törmäsin iaankin, mutta en kerennyt repimään hihasta, ja tyttö itse kommentoi ettei uskaltanut kun oli vaan 99% varma että se olin minä. : D

En muistanut napata kuvaa päivän asusta, mutta tuossa näkyy jopa liilat sukkikset, kasarisniikkerit ja kierrarilta ostettu laukku. Niiden seurana oli liilaraidallinen paita ja ginan kasarifarkkumekko. Musta tuntuu että mä join ja söin koko ajan tuolla! Sieltä sai superhyviä jäähilejuomia, ja sit tietenkin arnoldsin fruitiet oli pakko saada. Arskalla piti syödä myös bageli ja subissakin piti poiketa päivän päätteeksi. Niin, ja tietenkin omat eväät = kokista bratz pullossa (lemppari!)

Ja ginan kassista paljastuiiii:

1238848046_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Himoitsemani mekko, jee! Tää oli täydellinen :) Joskin ainoassa l-kokoisessa oli meikkivoidetahra, mutta eiköhän se lähde pois. Mitä ihme meikkipellejä muuten ginassa käy, kun lähes poikkeuksetta joka kerta kun sovitan jotain, niin vaatteissa on meikkivoidetta? Yh. Mitään muuta en sitten ostanutkaan. Bodyjä ei ollut kovin kivoissa väreissä, pinkki ei ollut oikean sävyinen pinkki, enkä viittinyt mustaa ostaa kesäksi. Ja noin muuten, budjetti oli hirveen pieni, joten ei kauheesti jaksanut edes kaupoissa kierrellä. Ainahan sitä vois ostaa vaikka mitä, mut mitään pakkosaadatää-juttuja ei löytynyt.

1238848293_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asiasta kenkiin! <3 sain nää kengät pelastettua. Tästä postauksesta löytyy kuvia siitä, missä kunnossa ne oli. Jostain bongasin vinkin, että nahkakenkiä voisi putsata pyykinpesuaine+kuuma vesi seoksella, ja sillähän mentiin. Nyt kengät näyttää joistain kohdin jopa kiiltävän uutuuttaan! Pahemmat kolhut tosin jäivät, mutta eivät ole enää niin häiritseviä. Nyt vaan nää suutarille korkolappujen vaihtoon, ja mun lempparikesäkengät on back in business!

Nyt pitäis paneutua siivoomiseen. Tää kämppä on ihan kauheessa kunnossa! en oo varmaan pariin viikkoon imuroinu (ja se on kauan, kun omistaa koiria, jotka näillä keleillä tuo sisälle himmeet kasat hiekkaa, ja karvaakin lähtee), lattiat pitäis pestä.. Oon mä jo niin pitkälle päässyt, että laitoin pyykit pyörimään. :D piti pestä yks kevättakki, joka haisi ällölle hielle kun oon kulkenu sen kanssa töihin (siis lähinnä töistä tullessa se hiki tarttuu). Sit pitäis saada makkaria tyhjennettyä, et iskä sais vietyy sen pöydän sieltä pois ja pääsisin sisustushommiin.

Lupasin joskus aiemmin että tän kevään aikana tulee vaikka mitä yllärijuttuja. No ensimmäisen niistä on havainnut aika moni jo, eli laihtumisen. Se tulee toivon mukaan jatkumaan yhä :) Toinen ylläri tulee tällä viikolla, ja se liittyy myös ulkonäköön. Kolmas ylläriasia, mikä tuli itellekin ihanana yllärinä ompi tämä: mun kesä on pelastettu!! En ollut tähän mennessä saanut kesätöitä, salossa on tosi huono työllisyystilanne (uutisissa just mainittiin, et salossa on kaikista eniten kasvanut työttömyys, 66%) ja siks kesä näytti aika synkältä. Nyt on aika varmaa, että suoritan kesän aikana työharjottelun, vaihtoehtoja paikalle on kaksi. Toinen paikka selviää parin viikon sisällä, hehkutan sitä sitten. Työharjottelu tarkottaa sitä, että saan kesäkuuksi tuet vielä, ja pystyn kaikenlisäksi tekemään näitä satunnaisia työkeikkoja dhl:llä, eli kesäkuu on rahallisesti pelastettu. 5.7 lähteekin sitten lentokone saksaan, ja palaan kotiin just kun koulu alkaa. Eli huippukesä! ja tiiättekö mitä, kun suoritan työharjottelun nyt, saan kuuden viikon loman ens talveen/kevääseen. Suunnittelen matkaa sinne, jos vaan rahat sallii, nam!

1747063.jpg