20 things I hate about me

Norppa haastoi mut tähän, joten tehdäämpäs sitten. Oon aika yltiöpositiivinen ihminen, joten voi olla aika vaikee keksiä kaikkeen juttua :)

1. Nimessäni:
Sannariikka tuntuu olevan kovin vaikea asia monille. Kaikenmaailman virastoissa saa hokea joo se on sannariikka yhteen, ilman väliviivaa eikä se ärräkään tule isolla. Rakastan kyllä nimeäni, mutta sen vaikeus joillekuille muille ihmisille ärsyttää. "no jos mä laitan vaan sanna" no et v*ttu laita kun en oo mikään sanna.

2. Kasvoissani:
Tällä hetkellä iho on ihan sikahuono, tosin menossa parempaan päin. Kai se on vaan luovuttava mun suosikkimeikkivoiteesta joka tän kaiken ilmesesti aiheuttaa.

3. Vartalossani:
En oikeestaan vihaa mun vartalossa mitään. Jos vihaisin läskejäni, laihduttaisin.

4. Luonteessani:
Huomionhakuisuus. Musta tulee sulkeutunut jos en saa huomiokiintiötä täyteen.

5. Vaatekaapissani:
sekaisuus..... No kun se ei pysy siistinä :D

6. Kotonani:
Likasen väriset muovimattolattiat. Näyttää aina ihan likaisilta vaikka just ois siivonnut.


7. Työssäni:
Hehe, koko työ, lukuunottamatta palkkaa :D On siellä useimmiten hyvät työkaveritkin, muttakun tällä hetkellä meininki on mikä on niin.... Toisessa työpaikassa, omassa firmassa vihaan ehkä eniten saamattomuuttani. Kun ei ole pakko tehdä, niin ei tarvitse tehdä.. Plaah.

8. Ystävissäni:
Niillä on liian harvoin aikaa mulle.

9. Perheessäni:
Pikkuveli ärsyttää pelkällä olemuksellaan. Siskossa ei ärsytä oikeen mikään, ainakaan nykyään ku ei enää asuta samassa taloudessa :D Äitissä ärsyttää eniten jäkätys ja iskässä hiljaisuus.

10. Harrastuksissani:

Niitä on liian vähän. Tykkäisin harrastaa monia juttuja, mutta aika ja raha ei vaan riitä. Tällä hetkellä haluaisin eniten spinningiin ja joogaan, ratsastuskin ois kiva alottaa uudestaan.

11.Kumppanissa:
Se että sitä ei oo :----(

12. Lemmikissäni/lemmikeissäni:
Ninja on ongelmakoira. Jatkuvat sisäsiisteysongelmat, räksytysongelmat jne. No kun tietää koiran taustan, ymmärtää sen pelon ja käytöksen, ja tietää ettei tästä oo helppoa tietä pois. Pikkuhiljaa parempaan, enää se ei pelkää kun muita koiria ja esim lastenrattaita/pyörätuoleja yms jota näkee harvemmin.

13. Kielenkäytössäni:
 Puhun liikaa ja jutut on niin lennokkaita ettei aina kaikki pysy perässä :D Nykyään kiroilenkin välillä, mutta sekin on vaan tietyntyyppisissä insidejutuissa.

14. Musiikkimaussani:
Se, että mun musiikkimaun mukasia levyjä ei oikeen saa mistään, eikä niitä saa ladattua netistä, eikä oikeen oo kovin usein keikkojakaan suomessa.

15. Kotikaupungissani:
Tylsyys. On salo ihan nätti, mutta.. Tylsä. Ei täällä oikeen oo mitään erikoista. Vaikka oonkin tällänen pikkukaupungin tyttö, niin sydän se aina vaan sykkii isoille kaupungeille, esim barcelona<3

16. Ruokavaliossani:
Allergiat.

17. Lapsissani:
Heh, nää koirathan on mun vauvoja :) joten kts. kohta lemmikit.

18. Naapureissani:

Ei ärsytä. Mukavia vanhempia rouviahan tässä asuu.


19. Nykyisessä elämäntilanteessani:
mulla särkee pää ihan kokoajan. se häiritsee koulunkäyntiä :--(

20. Tulevaisuudessa:

Ei oikeastaan mikään. Tiedän tasan tarkalleen mitä tulen tekemään tulevaisuudessa, ja teen kaikkeni onnistuakseni.

 

En haasta erityisesti ketään, mutta olkaa vaan hyvä lukijat, ja tehkää pois :)

1747063.jpg