Totta se on! Olen äitin koneella, joten menin ebayhin googlen kautta. Hämmästyin ihan helkutisti, kun teksti olikin suomenkielistä! Oh my. Sivut näyttävät tällä hetkellä toimivan aika hitaasti, ehkä ne on ensimmäistä päivää käytössä? Suomenkielisenä sivut löytyvät osoitteesta http://global.ebay.com Sivulta löytyy jonkun verran käyttöoppaita suomeksi, mikä on todella hyvä juttu.

Global ebay ei kuitenkaan toimi aivan samallalailla kun normaali ebay, johon olen tottunut. Global ebayn sivuilla sulle näytetetään hakutuloksissa vain sellaiset tuotteet, jotka toimitetaan myös suomeen. Eli siellä ei tarvitse kysyä myyjältä erikseen postikuluja Suomeen, vaan kaikissa se on ilmoitettu. Tämä kuitenkin rajaa todella suuren osan ihania vaatteita pois listauksista. Tuotteiden kuvaukset ovat edelleen englanniksi. Erityisesti plussaa tulee kuitenkin siitä, että listauksissa näkyy hinnat aina euroinakin.

Tulen jatkossa käyttämään varmasti edelleen brittiebayta, mutta tämä teksti onkin vinkkinä teille ;) Sivun suomenkielisyys varmasti helpottaa aloittelijaa käytön aloittamisessa. Siitä voi sitten pikkuhiljaa siirtyä brittiebayhin isompien saaliiden äärelle ;)

1747063.jpg