1911540.jpg

Mua surettaa mun vaatteiden, erityisesti kenkien, puolesta. Niiden, joita voi pääsääntöisesti käyttää vain kesällä. Tarkoittaen lähinnä korkokenkiä, joiden kanssa lumihangessa toikkarointi on ylitsepääsemättömän vaikeaa.

1911548.jpg

Mun korkokenkäkesä jää aivan liian lyhyeksi. Tällä hetkellä teen vaan töitä (siksi asukuviakaan ei kuulu ei näy), ja kun vuorolista näyttää iltavuoroa, ei toivoakaan että tekisin töiden ohella mitään muuta. Juhannuksenkin vietän mitä todennäköisimmin vanhempien luona, hoidellen firman asioita. Toisin sanoen shortsit ja toppi päälle, läpsyt jalkaan ja tuotekuvauksen ihmeelliseen maailmaan. Seuraavien viikkojen työvuoroista en tiedä, mutta eiköhän niitäkin tule.

1911567.jpg

Ja reissu se vaan lähenee. 20 päivää, ja lähtö edessä. En oo vielä edes oikein ehtinyt sisäistää että meikäläinen lähtee kiertämään eurooppaa, keräämään kokemuksia, ottamaan arskaa, pitämään hauskaa parhaitten ystävien kanssa. Mutta ei, sitä en reissua, niitä kokemuksia en pysty millään jakamaan teidän kanssa, rakkaat keltaiset korkokenkäni, sillä rinkkani ei kestä teidän painoa. Te olitte koko talven kaapissa säilytyksessä, ja juuri kun kaivoin teidät esiin, yhteinen aikamme käy niin vähiin. Kerran ehditte jalkojani helliä, ja sitä kertaa muistelen koko reissun ajan. Nähdään syksyllä, rakkaimpani!

1747063.jpg

Ps. kyl mul oikeesti tulee ikävä metkua ja ninjaakin, ei vaan korkokenkiä.