heipsulivei! Tänään, juurikin nyt istun lentokoneessa kohti Saksaa. Ajattelin julkistaa virallisen matkasuunnitelman, jotta tiedätte missä mennään! Voitte aina käydä kurkkimassa että missäs päin maailmaa se santtu tänään on, hihihii.

5.7 Düsseldorf

dusseldorf-d1100.jpg

Saavumme Düsseldorffiin noin yhden aikaa päivällä. Saksaan emme jää sen pidemmäksi aikaa,

vaan lähdemme yöjunalla kohti Ranskaa.

6.7. Pariisi

paris.jpg

Pariisissa ajattelimme viettää kolme päivää. Onhan se aika vähän näin isossa ja kiinnostavassa kaupungissa, mutta pääsee sinne takas sit joskus :)

9.7 Lyon

france-lyon.jpg

Lyonissa ollaan suunniteltu olevamme vain vuorokausi, josta suurin osa menee Lyonin superison eläintarhan tarkastamiseen. Eläintarha on ILMAINEN, ja ihan tajuttoman iso. Siellä voi polkea sellasilla katoksellisilla vaunuilla ympäriinsä. ♥

10.7 Nizza, cannes, San remo

san-remo-ligure-italy_11296.jpg

Viivytään kyseisellä alueella kolmisen päivää, varmaan aikalailla päivä per paikkakunta. Näissä kohteissa menee varmaan joitain tunteja ihan rannalla makoiluun.

13.7 Marseilles

_TDF_2007_DEP1100.jpg

Marseillessa meitä kutsuu eniten eräs jazz klubi, mitä muuta päädytään tekemään on sattumaa.

15.7 Madrid

gran-via-madrid.jpg

shoppailua, kirppiksiä ja mitä, flamencoakin ehkä katsomaan!

17.7 Zaragoza

Zaragoza-%20pilar.jpg

Zaragoza valittiin listalle ihan randomilla, kukaan meistä ei siitä oo ennen kuullut. Vaikuttaa kuitenkin mahtavalle paikalle, ainakin kuvissa ja tarinoissa :)

18.7 Barcelona

barcelona-600.jpg

Barcelona, here we come again! ♥ Pari vuotta on jo kerennyt vierähtää ilman sinua rakkaani, mutta jälleennäkeminen on sitäkin ihanampi.

21.7 Civitavecchia

Ferries.jpg

Seilataan espanjasta italiaan laivalla, matka kestää 20 tuntia, ja kuvauksen perusteella on aikalailla samanlainen ruotsinlaivojen kanssa.

22.7 Rooma

rome_hotel.jpg

Roomassa ei viivytä kun vuorokausi, ja matka jatkuu kohti pohjois-italiaa.

23.7 Milano

milano.jpg

Milano milano milano ♥ olettaisin shoppailevani paljon täällä!

25.7 Gardajärvi

Lake+Garda_+Malcesine_+Italy.jpg

Useampi päivä vietetään Gardajärven alueella, tukikohtana todennäköisesti Verona, ja sieltä matkaamme ainakin Laziseen, aivan järkyttävän hulppeeseen vesipuistoon ♥

27.7 Venetsia

venice_doge_6.jpg

Miia on jo käynyt venetsiassa, joten siellä me vaan pyörähdetään päivän ajan.

28.7 Salzburg

salzburg.jpg

Kalle tahtoi päästä vähän alppimaisemiin, joten paluureitille lykättiin muutama päivä Salzburgissa, Mozartin synnyinsijoilla. Vai asukohan se vaan sielä. No ei voi muistaa!

30.7 Praha

6cd0665f58c4_am_praha_1.jpg

No mitäs prahassa on? Puolen euron kaljat kuppiloissa, ja euron pullot viinaa kaupoista tuliaisiks. No on siellä ehkä muutakin. Esim kidutusmuseo :)

1.8 Poznan

3255280-Poznan_Old_Town_square_Stary_Ryn

No pitää sitä nyt välipysähdys tehdä puolankin mantereella.

2.8 Berliini

1231868243_Berlin.jpg

Mä oon jo ollut berliinissä, mutta päätettiin kuitenkin poiketa sielläkin. Onhan siitä jo ainakin kuus vuotta aikaa kun olin, ja sen ikäsenä siellä shoppailtiin henkkamaukassa ja syötiin mäkkärissä.

4.8 Tukholma

20080227_tukholma.jpg

Uskokaa tai älkää: mä en ole eläissäni ollut tukholmassa. Siis maissa. Meiän reililiput on viimeistä päivää voimassa 4.8, ja silloin saavutaan junaillen tukholmaan. Aateltiin kuitenkin jäädä ainakin yhdeksi yöksi tuhlaamaan viimeiset rahat beyond retroon ja topshoppiin! ♥ Tukholmasta lähdetäänkin sitten laivalla suomeen.

 

1747063.jpg