Heipsis! Majailen talla hetkella espanjan puolella, zaragozassa. Mukavassa ja pienehkossa kaupungissa. Helkkarin kuuma taalla on, eilen asteet kohosi yli 40 asteeseen. KUUMA!

zaragoza.jpg

En saa vielakaan kuvia koneelle, jostain syysta tan nettipaikan kone ei tunnista mun kameraa vaikka siihen ei pitais tarvita mitaan ohjelmaa. No joskus niita tulee, viimeistaan kun paasen suomeen.

Mitapa sitten onkaan tapahtunut, kun viimeksi kirjoittelen Pariisista? Sielta me lahdettiin sellaiseen pikkukaupunkiin kuin Limoges. Saatiin todella herttaisen herrasmiehen pitamasta hotellista ihana huone, kokattiin tsatsikia ja syotiin puistossa sita patongin kera. Limogesista lahdimme Atlantin rannikolle, Biarritziin. Uimme kolmemetrisissa aalloissa ja nautimme yli 30 asteen helteista ottamalla arskaa. Biarritzista lahdimme espanjan puolelle san sebastianiin, joka oli viela kivempi rantakaupunki. Jatkettiin uimista ja harhailtiin vanhan kaupungin pikkukujilla. San sebastianista paadyttiin madridin kautta zaragozaan, jossa siis nyt hengailen. Tanaan matka jatkuu barcelonaan, en malta odottaa!

1747063.jpg