tai sittenkin lunta. Ulkona on hirmuinen lumipyry, joka paukuttaa peltikattoa söpösti. Tykkään. Tosin aamulla, lähdin pissattamaan koiria, päälläni yöhousujen lisäksi vain takki ja kumpparit. Ennenkuin ehdin painaa oven lukitusnappia alas, tuulenpuuska oli jo paiskannut oven kiinni. Lukkojen takana, hirmuisessa lumipyryssä, yövaatteissa. Oli kylmä. Eikun nöyrästi pyytämään naapuria soittamaan isännöitsijälle. ugh. Loppujen lopuksi pyörin niissä vaatteissa ulkona 45min. Naapuri pahoitteli, olisi ottanut mut sisälle lämmittelemään mutta kun on koirille allerginen. :<

Eilen siis olin siskon kanssa turussa pyörimässä. Käytiin myllyssä ja ikeassa. Asuni oli yksinkertainen:
2086396.jpg
mekko/atmosphere, ebay
bolero/boohoo

Harjasin hampaitani kuvanottohetkellä, kun oli vähän kiire aamu 8D Tukka oli vielä laittamatta, samoin naama. Suosin shoppailureissulla mahdollisimman yksinkertaista asua, en edes tiedä mistä se johtuu. Jos on päällä joku törkeen makee asu ni sovituskopin peilistä katsoessa se muistuttaa että kaappi on täynnä makeita kuteita? Tuo mekko on kyllä nami, sisäinen hippini rakastaa sitä!

Mitä sitten ostin? Aika köyhästi mitään, vaikka kiersimmekin myllyn kaikki vaatekaupat. Yksi ainoa vaatekappale tarttui mukaan, sekin kympillä vain. Käytiin syömässä myös, söin lasten kanakorin :--D No mut ei ollu kova nälkäkään,ja lastenannoksestakin sai pulittaa 5,20e. Ikeassa kuolasin ihan liikaa kaikkea. Lähinnä kaikkea pientä sisustuskrääsää. Silti  selvisin vain kaksikymppiä köyhempänä ulos sieltä. Ostin 6kpl martinilaseja pippaloihin, hinta 6,50e. Uuden kuorimaveitsen 90sentillä, se on pinkki! 8) Ja pientä sisustuskrääsää:

2086430.jpg

2086415.jpg

2086445.jpg

Vasemmalla ja alimmassa, vesikasvi ja uusi ruukku. Vesikasvi on siis tuommoinen hassu pieni kasvi, jonka täytyy olla kokonaan, aina, veden alla. Hinta oli 2,95. Ruukku maksoi 1,50 ja koristekivipussi saman verran. Täytyy ehkä kuitenkin hankkia jotain vielä pienempää kiveä, nuo kun ei asettuneet kuitenkaan parhaimmalla mahdollisella tavalla. Oikealla ei ole mitään muuta uutta, kun tuo sisustuspuutuoksusysteemi, siis se on semmoinen pussi missä on noita kuivattuja kukkia ja puupökkelöitä. Tuoksuu kivalle! Lasit on iittalan, sain ne joskus kauan sitten työkaveriltani ilmaiseksi. Perhoslautanen on kirppikseltä eurolla.

Keittiönpöytä on jo valmiiksi täynnä kaikenlaista koristesälää, mm:

2086452.jpg

Oikeanpuoleinen kukka honkkarista (miksen muista kukan nimeä??)
kirahvi tuliainen kreikasta
palmu ja huovutettu ruukku jostain kukkakaupasta
pikkulamppu prismasta 5e

2086457.jpg

Kynttiläsysteemi honkkarista 2,95e,
lautanen pentikistä

Nää kaikki ei tosiaan tule jäämään tuohon pöydälle, vaan saan ensi viikolla uuden kirjahyllyn (nyt se jäi ostamatta kun ei olisi mahtunut pikkuiseen punaseen autooni). Hylly on kuin luotu tälläselle pienelle sisustushommelille! Otan parempia kuvia kaikesta sisustushommelista,kunhan saan sen hyllyn :)

Vaatekaappini koki myös päivityksen.

2086478.jpg

2086516.jpg

Punaisen lokerikon ostin ikeasta hintaan 5,95. Siirsin siihen kaapin alatasolta kaikki kengät,sekä s-koukuissa roikkuneet pikkulaukut. Siirsin toisen yöpöytäni kaapin sisälle. Lisäksi alaosaan tuli sukkahousu- ja vyölaatikot. Yöpöydän päällä roikkuu henkareissa hameet, ja toisella puolella sitten mekot. Kaapin oviin laitoin naulat, joissa voin roikottaa aina sen hetken kauneimpia mekkoja :)

2086596.jpg
Ylälaatikkoon laitoin koruni.

2086632.jpg

2086640.jpg

Harjottelin niinq poseeraaamist niinq. Aika laihoin tuloksin tosin! Jalassa uudet farkkuni, maksoivat kappahlissa 10e! Ihan perusfarkut, mut tarviin työkäyttöön ja joskus muullonkin :) Äh, must tuntuu et toi mekko ei sovi minkään vaatekappaleen kanssa! Silti tosin pidän sitä aina kotona, mut se näyttää typerälle kaiken kanssa. Hattu itetein ja nilkkurit ebay.

2086649.jpg

komea herrani oli tänään vähemmän komea ulkona:

2086657.jpg

parempaa kuvaa en ehtinyt nappaamaan,
kun kamerasta loppui akku.
Haalari on ite tehty.:)

Toisellakin hauvalla oli hieno takki, muttamutta. Diiva-herra-hölmö-koira nimeltään ninja, on niin adhd, ettei siitä koskaan saa kuvia. Metkulla on myös  supermuodikas tikkitakki, jonka hupussa on karvareunus:

2086696.jpg

(ko. kuvassa huppu on tosin käännetty ettei mene silmille)

Oi, en näköjään vielä ole postannut perjantain asua, joten tässä se tulee:

2086713.jpg

hame/boohoo
paita/h&m
nahkaliivi/systerretro
koru/glitter

Noniin, nyt paneudun glamour-teemabileiden suunnitteluun, ja kohta lähden pyörimään vähän kaupungille etsimään rekvisiittaa. Bileet lähestyy! No okei, kolme viikkoa vielä. Kaks viikkoa joulumyyjäisiin. Kaks viikkoa kampaajaan. Naminam!

1747063.jpg