Varoitus kaikille todellisille muodin orjille: Seuraavat kuvat sisältävät niin monta muodin sääntörikkomusta, että herkempien kannattaa lopettaa lukeminen tähän. Jos jatkatte, Modern day hippie ei vastaa seurauksista.

Lupasinhan toteuttaa sen tennissukat + korkokengät kombinaation, joka tosiaan rikkoo sääntöjä (niinkuin niistä muutenkaan välittäisin). Jos korkokengät plus sukat yhdistelmä on joidenkin mielestä suorastaan oksettava, niin millaisen reaktion saa aikaan kun sukat ovat vielä kaikenlisäksi tennissukka-look-a-liket? Se nähdään pian.

2070303.jpg
(vtun vuodatus, oliks pakko raiskaa mun kuva)

2070310.jpg

2070325.jpg

2070329.jpg

2070334.jpg
(mullon aika tummat ripset ilman meikkiiki)

Hame on toooodella vanha, kirppikseltä ostettu. Se kuului mun pinkki-teini-punkkari vaiheeseen ! 8D Villapaita on se uusi, uffin kahen euron päiviltä, alunperin onlyn. Alla henkkamaukan raitatoppi. Korkokengät on kirppikseltä, ostettu muistaakseni 8 eurolla, uusina, niissä oli laput paikoillaan, alunperin anttilasta. Ja ne sukat, ne sukat.. Sokkarin 3+1 päiviltä, alelaarista kahdella eurolla. Kaduttaa etten ostanut niitä toisia, kahdet kappaleet näitä siis oli. Pelkään hajottavani nämä. Tunnen syvää kiintymystä tennissukkiini. <3

Tänään kävin pari minuuttia koulussa, piti käydä saumuroimassa mustalla langalla pari työtä kun ei kotikoneessa ole mustia lankoja. Sitten haahuilin kaupungilla jonkun aikaa. Kävin nostamassa säästötililtä rahaa, että sain ostettua yhden koulukirjan ja migreenilääkkeitä. Apteekista mukaan tarttui myös 60pillerin paketti eläinbiotiinia, kokeillaan oisko sillä jotain vaikutusta tukkaan. :) (ps äiti varas meille yhteisen kampaajan 8.12!!). Lisäksi käsiini jäi metsänvihreet sukkikset sokokselta,  4,95e. Sekä kympin arvoinen joululahja siskolle. Sain kuitenkin satasen tuhlailtua, typerät migreenilääkkeet kun on niin kalliita! :(

Ah, niin se joulu vaan lähestyy. Äitille on jo lahja, Heli Laaksosen Ilo joka elättelöö - kirja, joka siis kertoo Lauri tähkän elämäntarinaa. (yök lauri tähkä, mut äiti fanittaa). Siskolle ostin shrek jouluelokuvan, sitä hän toivoskin. Mä toivoin häneltä keittiövälineitä :D mun keltaseks maalatusta siivilästä lähtee maalia makarooneihin! Kiitti honkkari-laatu. Iskälle pitäis ostaa joku dekkari ja askarrella mukaan kirjanmerkki. Veljelle vaan suklaata. Serkulle teen varmaan jonkun laukun tai meikkipussin tänäkin vuonna. Hirveetä rahantuhlausta ei siis tänäkään jouluna tule, onneksi. Paitsi itelle vois tietenkin jotain.. :D hihii. Mä en oikeastaan oo paljon mitään toivonut, synttäri- ja joulurahoilla ois tarkotus ostaa uus läppäri.

Nyt koko viikonloppukin on mennyt jouluaherruksessa, lähinnä koskien joulumyyjäisiä. Meen siis myymään firman kera Eettisille Joulumarkkinoille, jotka on 6-7.12 Helsingissä. Perjantaista lähtien oon ommellu aamusta iltaan, välillä öisinkin. Joskus paniikin tullen herään yöllä, enkä saa unta ellen ompele jotain juttua valmiiksi. 8D Ja nyt kyllä oon saanu ihan tajuttomasti valmiiksi! Vielä ois edessä läjä tohveleita.

lilroyal.jpg
(awww)

Kiirettä pitää. Koulussa vaihtui jakso, ja hommat on kasaantunu. Huomenna viimenen työ pitää olla valmis, ja esitelmäkin pitää. Nyt uudessa jaksossa on kaks eri kuviksen kurssia, joten töitä riittää. Sen lisäksi tosiaan myyjäiset, muutamat joululahjat, synttäribileet, synttärijuhlat.. Noo kyllä se tästä, kiva vaan että on aktiviteettia. :)

Viimeinen kysymys: Haluanko koirilleni (iskä ostaa joululahjaks!)..

luxuxluuhopeanvrinen.jpg

Luun

vai

luxussydnhopea.jpg

Sydämen muotoiset tunnistelaatat?
(noi mätsää mun uusiin korviksiin8D)

PS. Oliks ne tennissukat nyt niiiiiiiiin kauheet?

1747063.jpg