Olen kateellinen kaikille jotka omaavat korkeavyötäröiset farkut. Itse kun olen pyöreämpi, niin en tiedä uskallanko edes kokeilla. Ehkä odottelen että kauppoihin tulee leveälahkeisempia malleja, ja siihen asti tyydyn käyttämään lappuhaalareita ja mekkoja.

fergie_300x400.jpg

Haluan liilat korkeavyötäröiset!! Kuvassa: fergie

Tästä mallista taasen en ole niin innostunut:

DSC_0003ts.jpg
Mielestäni ovat liian pillit ja jollain tavalla yläosan tikkaukset tekevät farkuista rönttyisen näköiset. (kuva: tikiboutique)
Tämä malli taas kiinnostaisi itseäni:

fall_07j&company_highwaisted_300.jpg
Sopivan leveät lahkeet. Yläosaan tosin jotain piristystä voisin kaivata.

Täydellisiä korkeavyötäröisiä farkkuja odotellessa. :--)
Yhden hameen olen uskaltautunut ostamaan, mutta käytössä se ei ole ollut kertaakaan vielä. Tosin missään en ole viime aikoina käynytkään. Siihen tulee toki muutos! Huomenna lähdetään työporukalla (tyttöjen kesken) yhden työkaverin luokse, pienet nyyttärihenkiset pippalot tulossa. Itsehän teen sinne makaroni-feta-salaattia, jossa siis ei mitään lihoja tietenkään ole. Todella hyvää! tiedossa on myös karkkia, sipsiä, pasteijoita ja mokkaruutuja. Mässynmässyn! Lisäksi tiedossa on myös perinteinen tekila-pullo, sekä siideriläjä. Saa nähdä jos jotain muutakin vielä keksii. :) Asu on vielä keksimättä, mutta pian joudun juoksemaan yöksi töihin, joten asun miettiminen jää huomiseen.

Eilen oltiin p-ystävän kanssa katselemassa asuntoa, joka jouduttiin sitten hylkäämään, kun olkkarin nurkassa lojui kamiina+takka systeemi, jossa oli todella terävät reunat. Noille kahdelle ylienergiselle hyppyheikille todella huono homma. Lisäksi asunnossa ei ollut pakastinta / pakastelokeroa ollenkaan. Etsintä jatkuu! Kotiasioihin liittyen tämäkin, tein meinaa hyllyn:

hylly.jpg

Tehty siis pienestä levystä ja hyllynkannattimista, maalattu punaisella kalustemaalilla. :) Purkit ovat kansistaan porattu hyllyyn kiinni, joten ne saa ihan kiertämällä auki. Sinne saa helposti säilöttyä pikkutavaraa. Nyt siellä näkyy koruja, ponnareita, satiininauhoja, ja iso purkki helmiä. Yläpuolella pari muumipurkkia, toisessa korviksia, toisessa rahapiilo (;>), pari kahvimukia ja kynttilöitä.

Kävin tänään kirppikselle viemässä tavaraa (mun isovanhemmat omistaa sen, joten meil on ikuinen pöytä siellä), ja löysin mahtavan paidan! Harmi kun se ei ole tarpeeksi pitkä mekoksi. Ehkä hieman teiniprinsessamalli, mutta etumuksen kuviointi mätsää mun tatskaan täydellisesti. Taiteellinen kuva tässä:

pnde.jpg
tähtiähän tuossa on siis edessä, ja valkopinkki röyhelöhelma.
Töihinlähtöasu on.
toppi kirppis 1,5e, villapaita kirppis 4e, farkut jotkut sikavanhat, pinkit sukat salon tavaratalo hongkong ;)
Taustalla ompelukone, vihreä roskis, punainen siskon vanha laukku, roskia, krääsää, kankaita.

1747063.jpg