Heips!

Tänään odotti keittiön pöydällä iso läjä paketteja, joita innokkaasti pääsin avaamaan heti herättyäni. Yksipaketti malesiasta, yksi usasta, muutamia suomesta. Kivaa! :) Kuten sanottu, olen koukuttunut ebayn selailuun ja sen helppouteen, joten ei oo yllätys että yks paketti oli sieltä. Paketissa olivat nämä ihanuudet talveksi:

1185576451798_galary.jpg

Hintaa kengille kertyi noin 15 euroa. Yllätys oli, että kengät tuntuvat todella hyviltä ja hyvintehdyiltä, kestäviltä. Villakangas ei ala heti pohjan reunasta (jolloin sukat aina märät talvella), vaan siinä on ensin mokkaa, ja sitten alka nuo villajutut. Täydelliset! Ensi talvea odotellen :)

Olen koukuttunut viime aikoina myös huutonettiin, pääasiassa kyllä lastenvaatteiden muodossa. Tänään sieltä tuli muunmuassa tämä ihana puku tulevalle vaaville (huomauttaen että ei vielä ole mahassa kasvamassa!)
krps.jpg

Rrrrrrrakastan kärpässieniä!

Toisessa paketissa oli Nadjalta (http://nadjastrange.blogspot.com/) huutamani aivan ihana pikkulaukku:

nadjan.jpg

lhi.jpg

hieman tummemman sininen on kuin kuvissa. Mutta aivan hirmuvalloittava yksilö on vaikka en hirveästi sinisen ystävä olekaan! Kiitos tästä nadjalle :--)

Sitten tuli aikasemmin mainitsemasta asiajam.com - kaupasta paketti, joka sisälsi seuraavat tuotteet:

Lompakko / minilaukku
lompakko.jpg

Korviksia:

korut.jpg


RRakastan noita haarukka + lusikkakorviksia. Lusikan päässä on glitteriä :p
Vaatteitakin kyseisestä kaupasta himoitsen, muttakun ovat onesizekokoja, jotka sopivat noin s-m kokoisille. Valitettavasti ite lähenen l-kokoa, joten en uskalla lähteä tilaamaan. En ole koskaan palauttanut mihinkään ulkomaalaiseen kauppaan mitään, ja se vois olla turhan vaivalloista.

Lisäksi olin eilen vai toissapäivänä kirppistelemässä, ja paljon kaikkea löytyikin. Pääasiassa hirmukasa kankaita, ja muokattavaksi meneviä vaatteita. Yhden ihanan mekon kuitenkin itselleni löysin, siitä tulee varmaan kuvia asun muodossa, kunhan saan muokattua sitä vähän. On niin leveä, että täytyy hankkia siihen satiininauha rintojen alle.

Päivän asuja tulee hieman hintsusti, koska olen kuusi päivää aina putkeen töissä, ja silloin harvoin kerkeää oikein missään käymään. Töissä taas on työasu, joten pukeutuminen jää vähäiseksi. Vapaapäivinä sitten enemmän kun jonnekin menee - jos menee. Aika kuluu paljolti kotonakin töitä tehden.

mh.jpg

Tänään kävin koiralenkille (käyn oikeesti koirien kanssa lenkillä mekoissa ja korkkareissa..) tässä asussa.
mekko veromoda, 20-30e?, vyö veromoda 12e. Arskat kirppis 3e, tukka - sekaisin.

ja lisäksi pieni tunnelmakuva tallinnan laivamatkalta. Oltiin siis maissakin, shoppailemassa tietenkin. Edestakainen matka 15 e namnam!

miisa.jpg

Kuvassa minä ja bestis miia, meillä oli superkivaa! Pitkästä aikaa tyttöjen ilta. tai siis päivä.Käytiin kangaskaupoissa, bershkassa (lempikauppa barcelonassa ollessa), humanassa ja sitten muissa random kaupoissa. Mekko kappahl 19,95e, musta pitkähihanen paita kirppis 1e, jonkun mamman vanhat hippilasit kirppis 2e. Tukka - hyvin pinkihtävä. Kaulassa peilikoru, 3e glitter -70% ale.


1747063.jpg