Hellou! Varsinainen shoppailupäivä ollut tänään. Siskon nappasin mukaan (koska sillä on auto...) tuossa kahden aikaan ja takaisin tultiin seitsemältä. Rahaa paloi enemmän kuin mukavasti, sinne meni juhannuksen pyhäpalkat.

Kaikkia juttuja ei huvita kuvata joten voin kertoa. Ostin mm hienon aurinkovarjon! Siinä on kukkia. Saan jotain kivaa sentään takapihalle :) Oon aina ennen asunut kerrostalossa (tai siis siitä asti kun muutin pois kotoa), joten nyt on outoa kun on rivitaloasunto, ja oma piha. Takapihalla ei ole yhtään mitään nurmikon lisäksi. Puutarhaihmisiltä otetaan tietoa vastaan, mitkähän ois hyviä kasveja / pensaita tms aina-aurinkoiselle takapihalle? Oon liian laiska hoitamaan mitään, joten helppohoitoista kiiiiitos. Ja koirille myrkyttömiä kasveja kiiiiiiitos. No nyt siellä on sentään pöytä ja tuoleja, joihin ostin keltaraidalliset istuintyynyt. Niin ja entisen asukkaan homeisen varjon tilalla tuo uusi :) maksoi muuten vain kympin.

Ostin myös siivoustarvikkeita, YÖK! Lattiamopin ja pesuaineita hyihyi. Tuparit lähestyy, ja siivota siis pitäisi. Ärsyttävintä tässä on se, että mun imuri ei toimi! Kunnolla. Se sammuu 2min välein, koska se ylikuumenee. Eikä se edes ime kunnolla. :( joten tuhottoman hidasta ja vihastuttavaa imuroida koko kämppä, jonka koirankarvat ovat valloittaneet. Lisäksi ostin grillausvälineitä, boolikulhon, hiusvärin ja kaikkea muuta kivaa.

Nyt siihen vaatepuoleen.

1731013.jpg

Toiset korkeavyötäröiset farkkuni. Nää on kivemmat, koska nää on koko pitkät ja neutraalin väriset, joten helpompi yhdistellä. Nää maksoi 11 euroa lindexillä, olivat -70% alessa.
Paita on myös lindexistä, siinä on pieniä valkoisia rusetteja.
Kengät on kukkakuvioidut, ja ostin ne seppälästä hintaan 4,95!

1731036.jpg
Hame on lindexistä, myös 11e
paita on h&m 7,45e
Kengät kirppis 2e.
Hassuinta tässä on se, että hame on kokoa 44 ja paita kokoa s. Kummallista, eikö?

1731048.jpg
Tää kasari-sininen laukku lähti mukaan seppälästä viidellä eurolla. Hmm, omistan tosi vähän mitään sinistä, mutta tähän ihastuin. Musta mekko, "sähkön"liilat kengät ja tää laukku? Vois käydä. Saa nähä mitä keksii. :)

Tän päivän asu oli tämä:

1731057.jpg

Mekko bershka,
farkut kasiluokalla ostettu kirppikseltä (eli öö kuus vuotta sitten?)
paita - itse tehty
ja kengät taas ne samat, kirppikseltä 2e.

Lisätään nyt vielä yksi asu, tämän suunnittelin laittavani serkkuni rippijuhliin:

1731065.jpg

Mekko kirppikseltä
sukat ellos
kengät spirit

Mitä mieltä olette, tekeekö sukat + korkokengät liian lolitamaisen vaikutelman? Itse en oikeen osaa päättää.

Nyt hiusväri on ollut jo puol tuntia liian kauan päässä, joten pompin suihkuun ja äkkiä! sitten yövuoroon töihin ja huomenna saa nukkua pitkään ennen siivousurakkaa. :)

1747063.jpg