En koskaan uskonut menettäväni sydäntäni näin tyystin millekkään tekoturkisjutulle, mutta hei. Valkoinen turkis? (tehdään nyt vielä selväksi että jokainen turkis sana tässä tekstissä viittaa tekoturkikseen, suurin osa varmasti tietää turkisvastaisuuteni).

400_khudson_071204_rloud_78219249.jpg

accfy46219.jpg


2652.jpg

50123+w.jpg

Makeeta, eikö! Valkoinen turkis vaan on kovin juhlavaa, joten ihan arkiasusteeksi siitä ei taida olla. Alimmainen jakku voisi jonkunnäköisessä arkikäytössäkin mennä. Ja  hei, munhan on aina pakko saada kaikki ideat jotka päähän pälkähtää. Joten:

33c5_1.JPG

kohtasimme rakkaani kanssa ebayssa.

Tämän lisäksi voisin tehdä ensi talveksi takin (jos turkisinnostus sillon vielä on), tämän tyylisen:8745age.jpg

8765age.jpg

Näistä kahdesta saisi yhdistettyä sairaan siistin takin! Miehustakankaaksi valitsisin mieluiten luumun, ehkä ruudullisena. Takin malli voisi olla samantyyppinen kun ylemmässä, mutta  kaulus ja nappilistan alta tuleva karva samallalailla kun alemmassa. Yläosa olisi todella hyvin istuva, eikä säkki kuten nukeilla, mutta helma leveä leveä leveä!

Jostain syystä en oikein pidä muunvärisistä turkiksista, ehkä toi valkoinen on sillälailla puhtoinen, eikänäytä niin paljoa eläinperäiseltä kuin eläinkuosiset turkikset. Valkoinen on keijumainen! Oon pitkään unelmoinu oikein keijumaisesta talvitakista, ja tässä se sitten tulee!

Mitäs te pidätte valkoisesta turkiksesta tai ylipäätään turkissomisteista vaatteissa?