Jeij, se on sitten perjantai! Kolme päivää jumitusta, oi oi! Koska olen suuuperväsynyt ja aion kohta suunnata päikkäreille, jätän suurimman osan höpötyksistä pois ja keskityn kuviin.

 

takki / h&m

mekko / kirppis

saappaat / anttila

rintakoru / ite tein

Vähän takkikuvaakin, vaikka ainahan mulla oikeestaan toi sama takki talvella on. :D Mekko on ikivanha, äiti osti sen mulle kirppikseltä joskus, taisin olla sillon 12-13vuotias. Kiva mekko se silti on! Hetken jo harkitsin sen heittämistä kirppikselle, kun ostin veromodan keltasen lappuhaalarimekon.. mutta onneks en luopunut! Valkoset sukkikset on niin ikään sairaan vanhat, ostin ne joskus kun piti tonttuparaatissa olla valkoset sukkikset. :D Saappaat iskä osti viime vuonna kuopion anttilasta, kun kuljin pitkin loskasia katuja tennareissa. Tykkään noista ihan hirveesti, ne on niin helpot! ja lämpimät, niissä on karvavuori<3.

Iloisia yllätyksiä odotteli postilaatikossa:

Eli tuo goottikoru saapui, kuvissa se on vähän rytyssä ja vinossa, kun laitoin sen ulkona kaulaan, peiliin katsomatta. Kiva se kuitenkin on! nyt vaan odottelen bileitä joissa sen vois ripustaa kaulaan. ja nää KENGÄT. Rakkauspari<3. Oikeesti nää on ehkä mun makeimmat kengät. Jotenkin tosta puisesta korosta ja pohjasta tulee mieleen joku metsien tyttö, pikku hobitti. Näillähän mää lähden mettään kipsuttelemaan :D Niissä on enemmän korkoa kun luulin.. Platformia hiukan päälle kolme senttiä ja korkoa sitten hiukan yli 12cm. Hurjaa! Taitaa olla korkeimmat mitä omistan.. Noh, kesään asti aikaa harjotella kävelemään näillä. 8D

Meowww.