Saana toivoi kommenttiboksissa, että esittelisin vähän millainen tyylini on ennen ollut. Valitettavasti mulla ei ihan hirveästi ole mitään varsinaisia asukuvia menneiltä vuosilta, kun ei ollut blogia jonka vuoksi kuvata niitä. Etsin kuitenkin käsiini kaikki mahdolliset kuvat mitä löytyi gallerian kätköistä.

Kaikki alkoi ihanasta lapsuudesta:

2198994.jpg

Kuvan huonolaatuisuudesta ei sitten sanaakaan, se on ikuisuus sitten otettu kameralla paperivalokuvasta! Minä olen tuo gangsta vasemmassa kulmassa, rautaputki kädessä :D Päällä mitkäpä muutkaan kuin kollegehousut ja paita.

90000313315.jpg

Kouluikäisenä tyyli alkoi olla jo kohdallaan, lappuhaalarit, teeppari, koko käden kipsi ja kissanpentu! mitä muuta lapsi voi toivoa.

2199008.jpg

Teini-iän ensimmäinen vaihe oli tietenkin hopparitytsy. Liian isot farkut roikkumassa (ei kuitenkaan liian pahasti), sporttihupparit ja lippis. Lahkeet aina tietenkin puoleen sääreen kurassa.Haa, kuvassa oleva musta vyö on muuten pikku g-vyö. :D Olen siis tuo vaaleahiuksinen. Toivottavasti pidätte kuvasta muutenkin, otettu erästä silloista projektia varten. :D

2199014.jpg

Hetken aikaa viihdyin perusteininäkin, ylitiukoissa farkuissa ja hieman liian lyhyessä paidassa. Huomatkaa samanlaiset vyöt bestiksen kanssa! Ja pliis, haluun ton kropan takas. :D Tässä oltiin noin 14-vuotiaita. Ei me kuitenkaan mitään pahimman pään pissiksiä oltu, sellasia vähän feikkipissiksiä pikemminkin.

2199021.jpg

Perusfarkkupissis-tyylistä lähdin siirtymään siihen pinkkipunkarivaiheeseen. Kyseisessä kuvassa mulla on päällä se samainen henkkamaukan tyllimekko, joka löytyy tästäkin postauksesta. Käytössä siis edelleen! Jalassa oli tietenkin pinkkimustaraidalliset sukkahousut ja pinkkimustat dinskon halpistennarit. Kaiken piti olla pinkkimustaa! Noin 15-vuotiaana on napattu tämä kuva.

2199039.jpg

Pinkkipunkkari vaihe jatkui wnb-lapsi vaatetuksella. Ostin melkeen kaikki vaatteeni lindexin lastenosastolta noihin aikoihin. Tässä kuvassa siis paita jossa on kisun kuva ja glitteriä, tekstissä puhuttiin jotain söpöydestä. Hameessa on sydämenkuvia ja alta tulee vähän tylliä. Kädessä taikasauva! Myös 15-vuotiaana tämä kuva otettu.

2199053.jpg

Siitä sitten siirryttiinkin ehkä vähän perustyttö-tyyliin, tietyin lisämaustein. Tukka pyörähti takulle, siinä oli paljon helmiä ja pikkujuttuja. Lävistyksiä olikin naamassa jo pari. Silloin tyyli oli suht perus, farkut + vähän erikoisempi paita. Tässä oon varmaankin noin 16-vuotias.

2199065.jpg

Pikkuhiljaa mentiin hipimpään suuntaan. Kaikessa piti olla raitaa, hatussa, laukussa ja hanskoissa.. Käytin paljon lappuhaalarimekkoja yms. Tukka kasvoi koko ajan.

2199067.jpg

Raitaa, pilkkua ja kukkaa! Kaikkea yhtäaikaa. Ei siinä mitään, pidän edelleen tuosta tyylistä.

2199069.jpg

Yksi ensimmäisistä itsetehdyistä vaatteistani, hame on edelleen siis käytössä :) Näissä kuvissa olen varmaankin noin 17-vuotias. Raitaa raitaa ja raitaa edelleen!

2199072.jpg

Vielä hipimpää materiaalia! Paljon vihreää, paljon kukkaa. Maksimekot oli kivoja, kyseinen mekko on uffilta. Huivi + rastat oli kauden kampaus.

2199074.jpg

Kuva on espanjasta, vieressä äiti. Tavallaan aika perustyyli, mutta omalla tavalla toteutettu. Omistan edelleen tuon topin ja neuleen, hame on hävinnyt kirppikselle, koska en väristä niin pidä. Miten niin äidin kanssa samaa tyyliä? :D Ja rastat edelleen..

2199080.jpg

Tyyli pysyi hippinä, mutta ehkä vähän rauhottui värien ja kuosien käytön suhteen. Kuvan vaatteet kirppikseltä, omistan kummatkin edelleen! Kuvassa olen varmaankin 18-vuotias.

2199086.jpg

Viimeinen kuva on keväältä 2007, eli noin puoltoista vuotta vanha. Ja napattu barcelonassa! Huivi päässä, rastat olivat avattu, mutta aika takkuinen tukka oli kuitenkin. Käytin sillon lähes jatkuvasti noita tollasia kangaslegginsejä, hyihyi, enää en mielelläni käyttäisi. Mutta sukat + kengät = nam!

Näistä sitten pikkuhiljaa ollaan tultu tähän tyyliin missä nyt ollaan. Valitettavasti tältä väliltä mulla ei pahemmin ole kuvia, ensimmäiset sitten taas tämän kevään aikana jo blogiin otetut kuvat. Noh, saihan noista edes teini-iästä jonkunlaisen käsityksen :D

Naurattiko?

1747063.jpg