Mun päivä on keskittynyt tänään ruokaan ja siivoukseen, pääasiassa siihen siivoukseen. Johtuen erittäin ihanasta asiasta, jota kutsutaan myös nimellä koiran vatsatauti. Viime yönä en tainnut nukkua pari tuntia enempää, ninja oksensi about puolen tunnin välein, useimmiten sänkyyn. Vaihdoin lakanat neljästi, lisäksi pyykkiin joutu pari tyynyä, pari peittoa ja yks viltti. Aamupäivällä se vihdoin taukos, ja sain pari tuntia nukuttua. Kouluun selvisin yhdeksi, vaikka alko jo kaheksalta. :D ihme että edes vaivauduin.. mutta saimpahan istutettua hihat harjotuspuseroon ennenkun koulu loppus. Krista pyys kommenttiloodassa kuvia koirista, oonhan mä niitä joskus aikasemminkin laittanut. Mutta laitetaan nyt muutama :)

 

Elikkä ruskea on siis Metku ja musta on Ninja. Metku täyttää 1,5kk päästä kaks, ja ninja täyttää samanverran toukokuussa. Ninja on puhdasrotunen rekattu venäjän toyterrieri, Metkukin on venäjältä, ja kyllä siinä taatusti toitsia on myös, ellei peräti puhdas. Niin, poikia on noi molemmat ja ja. mitäs muuta. Ninja painaa hädintuskin kaks kiloa, metku painaa 2,6. Eli pikkusia ovat. Ja aivan ihania <3.

Sitte oikeaan asiaan, eli päivän asuun:

Mekko / kirppis

Tänään oli hippi outfit. 8D Mekon osti mummi joskus ikuisuus sitten kirpparilta, ja se on tajuttoman söpö. Nyt kuitenkin mietin sen heivaamista kirppikselle. Olenko hullu jos teen sen?

Päivän ruoka:

Jauhelihakrepit.

Ohukkaan päälle täytteet,

jauheliha, sipuli, paprika

mmm, cheddar juustoa

Kierretään rullalle.

Ja vuokaan!

päälle vähän lisää juustoa,

juustoraaste ois esteettisempää :D

Ja ohukkaat meneepi ohjeella 1kananmuna, 5dl vettä, 3dl jauhoja, teelusikallinen suolaa ja pari ruokalusikallista öljyä. Paistellaan samoiten kun letut. Sitten about viideks minsaks uuniin (250astetta), että juustot sulaa ja kasviksetkin lämpiää. Voin sanoo et on ehkä taivaallisinta ruokaa mitä oon hetkeen syönyt! Ekaa kertaa näitä siis tein. Niin ja tein taikinan vähän pienempänä, tolla ohjeella tulis varmaan viis-kuus lättyä.

Nyt tutumaan, että jaksaa huomenna tehdä töitä!