Tämä postaus ompi kirjoitettu eilen, laitoin sen tulemaan ajastuksella tänään. :)

Testailin tänään yhtä paitaa, joka tuli ebaysta. Kyseisen paidan piti olla kuvan + kuvauksen mukaan tumman liila ja valkoraidallinen. Totuus oli aikalailla toisenlainen, joten pelästyin että tää paita jää käyttämättä.

Tykkään siitä kyllä ihan hirveästi, tuo malli on ihan hirmuihana! Noissa kuvissa ei valitettavasti näy, mutta edessä on söpöt pikkunapit, jotka on myös tuolla kankaalla päällystetty. Pelkään kuitenkin, että tän värisenä oo tälle käyttöä, joten aattelin heittää sen pesukoneeseen värjäytymään. Väri vaan on vähän mietinnässä, oiskohan tumman liila paras?

Seurana tuo viimeksi turusta ostettu ginan hame, aivan ihana! Tekis mieli hakea tää muissakin väreissä :D Niin ja kerrottakoon, kyseisellä shoppailureissulla ostin kaikki vaatteet yhden koon pienempinä kuin ennen. ;)

Mua vähän surettaa nää kengät. Nää on ehkä ensmäset kunnon korkokengät jotka oon ostanut, ja sovitin näitä SUKAN kanssa, ja ostin. Joten tää 38 koko on melkein puolta kokoa liian iso. Oon vaan säilyttänyt näitä pari vuotta. Täytyis kokeilla vähän tuhdimpaa toppausta; pohjallinen, geelitynyy päkiän alle ja kantapäähän? Tai sellaset mokkalaput, jotka estää kantapäätä nousemasta. Nää on meinaa sen verran kivat, etten mielelläni luopuis, ja oon maksanutkin näistä yli 50euroa. Myisin varmaan muuten pois, mutta:

Oon onnistunut toisen koron kolhasemaan jonnekkin kävellessä ympäri kämppää, ja nahka on mennyt ruttuun. Tuon takia en näistä vois kauheen montaa euroa pyytää, joten pidän nää sitten mieluummin itsellä (vaikka pöytäkoristeena!) kun kuitenkin ovat maksaneet aika paljon.

Väsymys puskee päälle. Nyt kahtena (tai no, sitten kun tää on julkastu, niin kolmena) aamuna herännyt klo 4.45. Aikamoinen erotus siihen, että keskiviikkona heräsin vielä kaheltatoista ja tiistaina vielä myöhemmin. Saanut öisin nyt nukuttua maksimissaan nelisen tuntia, joten väsväs. No, sunnuntai vapaa, maanantaina taas 4.45. Mutta sitten tiistaina onkin koulupäivä ja voi herätä VASTA seitsemältä. :D Ja tiistaina on hampilääkäri, yök. :/

jee, tänään on hyvä telkkuilta, ilman johtolankaa, bones ja csi<3. rakkautta! Ja, huomenna on muuten vaan hyvä ilta, saatamme sinin kanssa lähestyä baaria.