Hahaa, mikä sattuma. Pari päivää sitten esittelin noita vaatteita mitä ei ole tullut käytettyä, ja postaus sisälsi kuvan jopa inhoa herättäneestä tähtiröyhelömekosta. Satuin sitten poikkeemaan tänään asoksen uudistuneille sivuille ja tattadadaa, mitä löysinkään:

 

Max C Star Print Tie Shoulder Dress. todella hauska sattuma, koska oon omistanut tän mekon jo yli puol vuotta, ostanut ebaysta enkä edes tiennyt sen olevan asokselta. :D Minkä ihmeen takia se näyttää tuon mallin päällä niin hyvältä!!! Epistä :( kuitenkin tuosta ensimmäisestä kuvasta sain inspiraatiota. Voisin kyseisen mekon yhdistää nahkatakkiini, leggareihin, vyöhön ja huiman korkeisiin korkoihin. Toimiskohan? Pitänee kokeilla (kunhan saan sen nahkatakin korjattua..) Joten tämä mekko ainakin taitaa jäädä kaapin pohjalle.

Oon viime päivien aikana tuhlannut tilini melkeen tyhjäksi ebayssa, ja vielä monen monta ihanaa kohdetta sulkeutuu lähiaikoina. Mulla on huutoja tällä hetkellä 39 kohteessa! :D Toki kaikkia niistä ei voita, osan hinta on nyt jo kohonnut vähän turhan korkealle. Tänään olen lisännyt kenkävaraston kokoa:

Erityisesti noista mustista olen todella ylpeä! Kiiltonahkaa ihanalla tekstuurilla, vetskari, sopivan korkea korko ja OPEN TOE! <3 Näiden hinnaksi tuli 12,10euroa. Gladiaattorisandaalit taas lähti yhdeksällä eurolla. Ai miten niin ne muistuttaa niitä jotka ostin jokin aika sitten ebaysta. :D SIIS näitä. No eiköhän näillekkin käyttöä löydy. Tulis jo kunnon kevät. Lumet pois, niin voi alkaa käyttää tollasia opentoe-kenkiä ja muitakin kivoja. En näin ihan lumisena talvena kauheesti käytä korkokenkiä, en vaan onnistu tuolla lumihangessa pysymään pystyssä. Eri asia ois asua jossain superhyperkeskustassa (helsinki), jossa on helpompaa koikkelehtia koroissa talvellakin.

Uubuu. Nyt on neljä aamuvuoroa jaksettu peräjälkeen, ja se ois hiihtoloman loppu sitten. Huomenna on kolme tuntia ompelua, ihanan lyhyt päivä. Sen jälkeen pompin hammaslääkäriin (hyi!) ja kahdeksi töihin. Eli huomiseksin tuli töitä, mikä on hyperubersiistiä! Tai silleen, tän kuun rahatilanne näyttää jopa shoppailtavalta. :D nam.

nyt meen viimeistelemään pari tuunausjuttua, joista lisää huomenna. Vinkkinä: täällä haisee uimahallille. Niin, ja mussuttamaan riisipuuroa. <3