Ei tarvinnut kuin viipyä muutama hassu minuutti kaupassa, ja sain jo kaapin täydennystä. Salossa oli viimeset kolme päivää jotkut sirkushulinat plazassa, joten ilmesesti sen vuoksi oli jotain hyperalennuksia. En kyllä jaksanut pomppia kun veromodaan, koska "tästä kaikki 5euroa" kyltit houkuttelivat mut turmioon.

Eli hame, liivi ja jokapoikapaita veromodasta, kaikki 5e/kpl. Kuten kakkoskuvasta näkyy, liivin yks nappi on irtoamaisillaan, mutta helpostihan tuon korjaa. Hametta meinasin myös lyhentää. Ostin sen sovittamatta, eikä tullut mieleenkään et se ois liian pitkä. Jos tuon alimmaisen kukkakuvion siitä heivais veke, niin ois ihanan lyhyt (tantta)hame. :D Joo se leventää yhyy mut on se hieno joten ketä kiinnostaa. Ja tuo paita taas, on samanlainen kuin tämä, jonka ostin aiemmin 12 eurolla. Tykästyin tuohon malliin, joten tuolla hinnalla osti mielellään raidallisenkin version (kröhöm, tekstiilisamikset) Ainiin unohdin ottaa kuvan liivistä takaapäin, siinä meinaa menee olkaimet ristiin, ylisöpöä!

Ostin myös metrilakuja, kun sellanen koju sattui kerrankin täällä olemaan. Kymmenen euroa kuudestatoista lakusta on mun mielestä ihan riistohintasta, mutta pitihän sitä nyt kerran.. Ja nyt on paha olo, vaikken ole tuhonnut kuin muutaman hassun lakun.

Ajattelin ommella melkein koko yön, että tulee huomenna nukuttua pitkään niin jaksaa yöllä työskennellä. Aattelin myös hakea jonkun leffan (maksettu mainos: ysiltä uudet csi jaksot subilla!) ja kiinalaista omnomnom. ^___^

PS. joku kommenttilootassakin jo ehdotteli, että pitäisin arvonnan jossa on tekemiäni koruja palkintona. Olkaa vaan hyvä, se on tulossa! Viiskytä tilaajaa on pamahtanut täyteen, joten oli tarkoituskin pitää. Arvonta, kilpailu tai jotain. Teen ne korut ensin, kuvaan ne ja sitten katsellaan minkälaista saadaan aikaseks!