Pikapäivitys tältä illalta. Olin miian ja kallen luona turussa, höpöteltiin reilistä koko ilta. Oli hurjan kivaa, en oo miia nähny varmaan moneen kuukauteen :O nyyh. Saatiin vähän mietittyä kaikkia kivoja paikkoja missä käydään sitten kesällä (oiskin jo 5.7!).

Mulla oli kesäfiilis joten laitoin päälle kesätakin! Ei tosin ollut kovin fiksua, vaikka autolla olinkin liikenteessä. Parin metrin kävely autolta ovelle oli jo aika nihkeetä. Takki on ostettu jim&jillistä useempi vuos sitten, mut se on edelleen rakkain kesätakki. Tosin sitä on välillä kauheen hankala yhdistellä, kun kesällä käytän muutenkin kauheen värikkäitä ja kirjavia vaatteita.

Liityn minäkin tähän revityt sukkikset trendiin. Tosin nämä sukkikset oon repinyt jo öö varmaan viis vuotta sitten kun elin teinipunkki aikaani :) Tykkään kauheesti värikkäiden sukkisten päällä, en niinkään paljaiden jalkojen vilkkuessa rei'istä. Toi mekko on yks pitkäaikaisin lemppari, ellokselta. Nimitän tätä leppäkerttu-mekoksi, siitä tulee mieleen leppiksen siivet :) Teki mieli tilata tää kesäks korallin värisenä, elloksen alessa ois meinaa 12 eurolla. Hihi, seison ekassa kuvassa niin et näyttää ku oisin raskaana.

PS. ostakaas noita korviksia !