Bileet ohi, väsymys alkanut. Hurjaa ! Tosiaan, eilen lähdin kiireellä yhentoista aikoihin viemään koiria porukoille, ja sieltä turkuun. Puolen tunnin matka menee supernopeaa, kun laittaa soittimeen leevi and the leavingsien levyn ja laulaa täysillä mukana. Tällä hetkellä soittimessa majailee keskiviikko...40 ensimmäistä hittiä - levy vuodelta 97. Rakkauden työkalu, vakosamettihousuinenmies, rin tin tin, pohjoisen taivaan alla, toteemipaalu, matkalla motowniin ja rock on rudy..? Kuka voisi olla rakastamatta näitä!

1239536677_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

tällä naamalla lähdin liikenteeseen.

Turkuun saavuttua juoksin ensin kovaa tahtia Mollie Sue's second hand heaveniin, joka sijaitsee yliopistonkatu 12a:ssa, polka jamia vastapäätä. Suosittelen todella käymään! Mua vastassa oli aivan todella herttainen nuori omistajatyttönen, jonka kanssa ois juttua riittänyt vaikka miten pitkälle! Putiikin hinnatkaan ei näyttänyt pikasella vilkasulla hirveen korkeilta. Täällä vielä tyylitaivaan agentin Sallyn tekemä esittely putiikista. Vein sinne ison läjän korviksia, eli turkulaiset ja turussa poikkeavat voivat sieltä lunastaa itselleen muunmuassa niitä nappikorviksia. :)

Seuraavaksi suuntasin kaupungille. Aikaa ei ollut kovin paljon, rahaa sitäkin vähemmän. Ensin poikkesin henkkamaukalla, josta en löytänyt himoitsemiani käärmekuosisukkiksia. Ginassakin piti poiketa, lähinnä alerekin luona:

1239536742_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1239536783_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1239536800_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ginasta lähti mukaan pingviinileggarit ja lörttötunika, yhteensä maksoivat 9,80 euroa :) Siellä oli ihan hirveet jonot sovituskoppeihin, joten en päässyt kumpaakaan sovittamaan. Paidalla ei niin väliä, mutta leggareista jouduin ottamaan s-koon, kun niitä ei isompina enää ollut. Kauheesti jännitin että mahtuuko ne kuitenkaan, mutta mahtushan ne! Ja tiiättekö. Oon aika in löööv! Lörttötunika ei oo yhtään mun värinen, mutta ostin sen lähinnä reiliä ajatellen. onhan siinä hihat, ettei olkapäät pala, ja materiaali on ihanan pehmeää ja ohutta.

Ginan jälkeen pompin myös toiseen henkkamaukkaan, ja sieltä oikein kyselin niitä käärmessukkiksia, mutta eipä ollut. Onko kukaan nähnyt niitä esim helsingin henkkamaukalla? Jos joku lukija ois nähnyt, ja niitä ois vielä niin oisin tooosi kiinnostunut ostamaan.

Ostostelun jälkeen menin käymään vielä uppvegillä, sinne on nyt viety 14 vinyylikulhoa, ja sieltä voi omansa ostaa muistaakseni kymmenen euron hintaan! Kannattaa olla nopea, ne myydään aika hyvällä tahdilla aina loppuun :) Niin, ja salolaiset voi ostaa multa suoraan. Postittamaan noita en mielelläni ala, koska postikuluja tulee varmaan jotain 6-8euroa.

Lähisiwan kautta miian ja kallen luokse. Lähikaupan myyjä kysyi santtu kakskyt veeltä paperit kun se osti yhden sidukan auton avaimet kädessä :------) Hyvis! Olin miialla ja kallella jo hirveen ajoissa, joskus kahden aikaan  vaikka bileet oli tarkotus alkaa kuudelta. Hölöteltiin, vaihdettiin vaatteita, kerrattiin kuulumisia, katottiin vanhoja kuvia.. Niin, ja isäntä ja emäntä alotti shottien juomisen jo siinä vaiheessa :D kuuden aikoihin käytiin hakemassa ihanainen mikkopoika prismalta, ja odoteltiin muita vieraita.

1239537239_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Mun boolilähde pääsi kunniapaikalle keittiöön ja herätti ihastusta kaikissa vieraissa! Johan siinä kutsussakin sanottiin että mukana on boolia pulppuava lähde! Booli oli hyvää, joskin se jäi siihen yhteen lasilliseen omalla kohdalla.

1239537319_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ilta kului alkoholin, naurun, uusien ihmisten ja singstarin merkeissä. Loppuvaiheessa alko menemään jo hermo kun samat laulut laulettiin uudestaan ja uudestaan. Illan kohokohta oli lähteä leikkimään taloyhtiön hissillä ja juoksentelemaan rappukäytävissä mölyä pitäen. Mikko päätti myös koputella oviin ja sitten kikateltiin. Hei pliis, ollaanks me ala-asteel? :D Ja mä olin viel selvinpäiten ja kaikista innokkain hissillä matkustaja. Olihan siellä tunnelmaa, pienessä hississä joku kymmenen ihmistä, joista yhdeksän humalaista. Niin, ja pääsi siinä kosketuksiin erään komean poitsun kanssakin, ahtauden vuoksi.

Mä lähin kolmen aikaa aamulla ajamaan takas saloon, kun muut alko pikkuhiljaa nukahtelemaan. Hain koirat iskältä ja pääsin nukkumaan omaan sänkyyn kainaloittain hauvojen kera, tuitui. siinähän tuo ilta sitten aikalailla olikin, pitkästä aikaa ihan överihauskaa! Tahtois lisää bibiksiii.

Lisää kuvia pippaloista tulee varmaankin sitten kun saan muiden kameroilla otettuja kuvia.

Ainiin, asuna oli ginan minnimekko, josta päätti katketa olkain kesken hurjan biletyksen. Plöääh. No pysy se silti päällä.

1747063.jpg